Bij het aanmaken van een nieuwe medewerker moet je altijd een wachtwoord ingeven. Of misschien ben jij, of een medewerker, je wachtwoord wel vergeten. Via de volgende stappen kun je een wachtwoord instellen.

Om te beginnen klik je tweemaal op de "Medewerker"-knop.

Als je het wachtwoord van een bestaande medewerker wilt wijzigen klik je op het potloodje achter de desbetreffende medewerker.

Wil je juist een nieuwe medewerker aanmaken klik je op de groene
"+Medewerker" -knop of lees dit artikel over het aanmaken van medewerkers.

Je komt nu in de medewerker kaart waar je het wachtwoord van de medewerker (op)nieuw kunt instellen. Je doet dit in de 2 vakken onder het email-adres.

Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen:

✅ Een minimum van 10 karakters.
✅ Minimaal 1 hoofdletter.
✅ Minimaal 1 kleine letter.
✅ Minimaal 1 cijfer.
✅ Minimaal 1 speciaal teken (...)

Herhaal vervolgens het wachtwoord in het tweede vak. Je hoeft nu alleen nog maar naar beneden te scrollen en de oranje knop "Bewerken" aan te klikken om je nieuwe wachtwoord op te slaan.