Om de planning van je project nog beter te laten verlopen is het nu mogelijk om hoofdstukken en bijbehorende taken te verslepen. Zo kun je de planning in de juiste volgorde plaatsen.

Wanneer je de projectplanning van een project opent, kan dit zowel via de algemene projectplanning of vanuit het project zelf onder het tabblad 'planning'.

In de projectplanning zie je rechts bovenin de knop "Taken". Onder deze knop kun je de taken van de projectplanning beheren.

Je kunt hier Hoofdstukken en Taken verslepen door met je muis de 3 horizontale streepjes ingedrukt te houden en vervolgens naar de juiste plaats te slepen.

Let op: Taken kun je alleen binnen een hoofdstuk verslepen.

Een nieuw Hoofdstuk of een nieuwe Taak maak je aan via + TAAK.

Om de wijzigingen op te slaan klik je rechts onderin op OPSLAAN.