Door banktransacties tussen Exact bouw7 en Twinfield te synchroniseren wordt automatisch de factuurstatus en betaaldatum gezet. Om van deze optie gebruik te maken ga je om te beginnen naar Account > Twinfield synchronisatie > Twinfield instellingen:

Op de volgende pagina vink je de checkbox 'Synchroniseer banktransacties' aan:

Na opslaan (bewerken) wordt er automatisch een synchronisatie gedaan. Later wordt er tweemaal per dag een synchronisatie gedaan die tot 48 uur terug de betalingen vanuit Twinfield ophaalt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: koppelen, boekhouden, boekhoudpakket, bankkoppeling, betaling