Door banktransacties tussen Exact Online Bouw en Twinfield te synchroniseren wordt automatisch de factuurstatus en betaaldatum gezet. Om van deze optie gebruik te maken ga je om te beginnen naar Account > Twinfield synchronisatie > Twinfield instellingen:

Op de volgende pagina vink je de checkbox 'Synchroniseer banktransacties' aan:

Er wordt eenmaal per dag gesynchroniseerd op 00:15 uur.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: koppelen, boekhouden, boekhoudpakket, bankkoppeling, betaling