Het recht "Bestandstypes" betekent dat je hiermee de rechten kan instellen voor de verschillende bestandstypes die er zijn. Zo kun je rechten geven om foto's, bouwgegevens of financiële gegeven in te kunnen zien, per afdeling.

Om te beginnen ga je naar Account > Instellingen en klik dan links in de kolom op Rechten.

In de rechtenstructuur klik je rechts boven op Webomgeving en vervolgens klap je de module Project open.

Vervolgens scroll je naar onderen om zo de rechten van de Bestandtypes te wijzigen.