Het recht "Bestandstypes" betekent dat je hiermee de rechten kan instellen voor de verschillende bestandstypes die er zijn. Zo kun je rechten geven om foto's, bouwgegevens of financiële gegevens in te kunnen zien, per afdeling.

Om te beginnen ga je naar Account > Instellingen en klik dan links in de kolom op Rechten.

In de rechtenstructuur klik je rechts boven op Webomgeving en vervolgens klap je de module Project open.

Vervolgens scroll je naar onderen om zo de rechten van de Bestandtypes te wijzigen.

Let op: Zodra het recht alle bestanden aan staat, overruled dit de ingestelde rechten voor bestandstypes per afdeling en kan de afdeling alle bestanden inzien.

Heb je hier nog meer vragen over?
Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Rechten, bestanden, geen bestanden, zie geen bestanden, rechtenstructuur, rechten instellen.