Om te beginnen moet je materieel eerst in bouw7 gezet worden, dit doe je door te gaan naar "Beheer" > "Materieel".
Voordat je materieel kan aanmaken, moet je eerst groepen en eenheden aanmaken.

Klik nu op de groene knop om een nieuw materieel aan te maken.

Hierna zal er een pop-up scherm te voorschijn komen en kan jij je gegevens invullen.
Je kunt onderstaande foto gebruiken als voorbeeld. De groene knop "+ Eenheid", betekent dat je nog een eenheid kan toevoegen aan je materieel.

Nadat je je materieel eenmaal hebt aangemaakt kan er geboekt worden.
Dit doe je in een project onder het tabje "Materieel".

Zodra je materieel wil gaan boeken, klik dan op de groene + knop.

Nadat je op de groene knop hebt geklikt opent een pop-up scherm, in dit scherm geef jij aan welk materieel je wilt boeken. Zie onderstaand voorbeeld.

Wij hebben de rechten standaard uitstaan, denk er dus aan dat je deze per afdeling juist instelt.