Let op: Degene met de juiste rechten heeft de mogelijkheid verschillende soorten materieel toe te voegen aan het project. Hierna kan het worden geboekt.

Het boeken van materieel in de app gaat als volgt:

Open het betreffende project.

Zoek vervolgens de module 'materieel' op en klik op het plusje rechtsboven.

Vervolgens zie je de lijst met materieel en kan je je keuze maken om te boeken.

Ook selecteer je de eenheid van het materieel en vul je alle benodigde informatie in en drukt op "Bewaar".

Hierna staat het materieel geboekt in het project.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: materieel, materiaal, materieel opgeven, registreren, vastleggen, ingeven