In Exact bouw7 is het mogelijk om een filiaal aan te maken en voor elk filiaal een eigen bedrijfslogo te uploaden. In deze video laten we zien hoe je een nieuw filiaal met eigen bedrijfslogo aanmaakt. Hierdoor heb je op de facturen en offertes een eigen logo wat bij het gekozen filiaal hoort.

Kijkduur: 1.38 minuten

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: afbeelding, logo, bv, filiaal, afdeling, instellen