Om continu inzicht te houden in je bedrijf heb je controle over en grip op je projecten nodig. Bouw7 Control helpt je hierbij. Door je werkbegroting voor aanvang van het project in te lezen, kun je tijdens het project realtime zien hoe je ervoor staat met je bestede kosten ten opzichte van je calculatie.

In bouw7 kun je nu gemakkelijk het bedrag van een bewakingscode verplaatsen naar zowel een andere bewakingscode als naar een ander kostentype. Ook kun je hiermee een nieuwe bewakingscode aanmaken. En omdat je met het verplaatsen alleen het bedrag van de prognose aanpast, blijf je altijd inzichtelijk houden hoe je project er voor staat op basis van je werkelijke begroting.

Om te beginnen klik je op de bewakingscode die je wil verplaatsen.
Zodra je dit hebt gedaan zie je rechtsboven in een pijl met drie strepen staan (zie screenshot hieronder).

Je klikt vervolgens op deze pijl en er verschijnt een pop-up scherm.

In dit pop-up scherm zie je links de huidige bewakingscode en rechts waar je de huidige naartoe kan/wil verplaatsen.
Als je alles juist ingevuld hebt, klik dan op "Verplaatsen".