De koppeling Whitevision i.c.m. Exact Online Bouw heeft veel voordelen. Het grootste voordeel? Je hoeft zelf nooit meer handmatig service orders in te voeren. Minder administratieve handelingen te doen, je bespaart tijd én het is minder foutgevoelig. Hierdoor heb jij "meer tijd voor het echte werk”.

De voordelen van Whitevision i.c.m. Exact Online Bouw:

• Nooit meer handmatig gegevens invoeren

• Minder administratieve handelingen

• Minder foutgevoelig

• PDF van service order wordt aan project gekoppeld

• Zelf nieuwe service orders trainen of in lezen

• Er wordt automatisch een project aangemaakt in Exact Online Bouw

Onder andere voor bedrijven die onderhoud doen aan gebouwen en installaties is deze oplossing erg interessant. Deze bedrijven verwerken namelijk veel service orders die op allerlei verschillende manieren binnenkomen en die veel handmatige handelingen vergen.

Whitevision werkt aan de hand van PDF's die ingevuld worden met verschillende velden, deze velden worden via een XML naar Exact Online Bouw gestuurd. Hier worden alle ingevulde velden in Whitevision gekoppeld met de Custom Attributen van Exact Online Bouw.

Dit noemen ze mapping, hiermee kun je zelf bepalen waar de velden van de PDF in de Custom Attributen van het project in Exact Online Bouw komen te staan. Hiermee vul je dus je eigen project met jouw gegevens.