Houd je medewerkers op de hoogte door middel van het notificatie centrum. Hiermee heb je de mogelijkheid om de projectgegevens en planitems naar je medewerkers te sturen.

Om te beginnen ga je als Admin naar Account > Instellingen > Notificaties.

Dan kom je op de volgende pagina terecht.

Notificaties:
Hier kun je per afdeling instellen of de notificaties dagelijks of wekelijks verzonden worden.

Je hebt keuze uit:
Planitems
Inkooporders
Onderaannemer contracten

Instellingen:
Bij de instellingen kun je instellen op welke dag de notificaties worden verzonden

Je kunt de notificaties zo instellen dat ze op een bepaalde dag van de week verzonden.

Deze notificaties komen binnen via de mail van de gebruikers, dus het is wel belangrijk dat de gebruikers een geldig e-mail adres hebben.

Wij kijken eerst naar het mailadres wat algemeen is ingesteld bij de medewerker en als daar geen mailadres is gevuld, dan kijkt bouw7 naar het mailadres waar de gebruiker mee inlogt.

Uiteindelijk zal de mail er zo uit komen te zien.