Houd je medewerkers en collega's op de hoogte door middel van het notificatie centrum. Hiermee heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld projectgegevens en planitems naar je collega's te sturen. Dit kan via de mail of door middel van een melding in Exact bouw7.

Om te beginnen ga je als Admin naar Account > Instellingen > Notificaties.

Dan kom je op de volgende pagina terecht. Door de hoofdstukken uit te klappen kom je in de detailpagina met de in te delen notificaties. Hier kun je de meldingen die worden verstuurd bekijken en indelen. Deze meldingen zijn te verdelen in berichten in bouw7, Google chrome of e mail.

Notificaties:
Hier kun je per afdeling instellen of de notificaties dagelijks of wekelijks verzonden moeten worden.

Je hebt de keuze uit:

Project
Planitems
Inkooporders
Onderaannemer contracten

Inkoopfacturen

Offertes

Naast de meldingen die je in bouw7 ontvangt heb je ook de mogelijkheid om meldingen te ontvangen via de browser Google Chrome.

Om dit voor elkaar te krijgen moet er het volgende worden ingesteld.

Apple Mac

Open Systeemvoorkeuren en ga naar Berichtgeving.

Windows

Meldingen beheren > Meldingen en acties > onder meldingen van deze afzender ontvangen Google Chrome aanzetten.

Berichten

Naast meldingen via de mail, zijn er ook pushmeldingen in de webomgeving in te stellen per afdeling. Op het moment van een actie krijg je een bericht rechtsboven in beeld.

In de nieuwe fase kunnen de volgende notificaties Live verzonden worden.

• Wanneer IO / OA contract wordt geaccepteerd of wordt afgewezen
  • Er staat een inkoopfactuur ter goedkeuring.
  • Inkoopfactuur is goedgekeurd door alle fiatteurs.
  • Inkoopfactuur is afgewezen.
  • Er is een inkooporder / onderaannemerscontract aangemaakt.
  • Wanneer je bent toegevoegd aan een project
  • Project kan opgeleverd worden
  • Planitem afgelopen, melding dat uren moeten worden ingevuld.
  • Offerte sluitingsdatum is verstreken.

Instellingen:
Bij de instellingen kun je instellen op welke dag de wekelijkse notificatie verzonden moet worden.

Deze notificaties komen binnen via de mail van de gebruikers, dus het is wel belangrijk dat de gebruikers een geldig e-mail adres hebben.

Wij kijken eerst naar het mailadres wat algemeen is ingesteld bij de medewerker en als daar geen mailadres is gevuld, dan kijkt Exact bouw7 naar het mailadres waar de gebruiker mee inlogt.

Uiteindelijk zal de mail er zo uit komen te zien.