Naast het selecteren van materiaal is het ook mogelijk om materiaal te scannen, om ze vervolgens te boeken op een project.

Om dit te doen moet er eerst een EAN nummer aan het materiaal worden toegevoegd. Dit doe je door in de web omgeving het artikel op te zoeken, te bewerken en het nummer toe te voegen.

Note: bij het importeren van nieuw materiaal heb je de mogelijkheid in je Excel bestand, je EAN nummers aan het materiaal toe te voegen.

Vervolgens ga je in de app naar het betreffende project en ga je naar materiaal.
Klik vervolgens op de scan- knop en scan het artikel.
Vul de benodigde gegevens in en het artikel is geboekt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: EAN, code, scannen, fotocamera, materiaal, bouw7, app, mobile, iOS, toevoegen, snelheid, boeken