De export voor projecten wordt steeds verder uitgebreid. Zo is er de optie om je filters in te stellen en op basis van je ingestelde filters kan je een Excel export maken.

Wil je bijvoorbeeld alle projecten met de categorie "Nieuwbouw" en status "Onderhanden" exporteren, dan selecteer je en vul je alleen die filters.

Zodra je je filters hebt ingesteld, klik je op "Exporteer" en dan selecteer je "Excel export".

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: export, exporteren, spreadsheet, gegevens, overzetten, sheet, filtering, kolommen