Het gebeurt vaak dat er meerdere dagboeken aanwezig zijn in een project. Door dit overzicht is het lastig om het juiste dagboek te vinden, daarom hebben we een functie toegevoegd waarmee je kan zoeken in je dagboeken.

Om dit te doen open je het betreffende project en selecteer je dagboek.

Dan zie je rechtsboven een vergrootglas, daar klik je op om te kunnen zoeken in je dagboeken.

Exact bouw7 zoekt dan op de tekst die je invoert en zet alle dagboeken die de tekst bevatten waar je naar aan het zoeken bent bij elkaar.

Heb je het juiste dagboek gevonden, dan druk je erop en Exact bouw7 opent je geselecteerde dagboek.