Het is nu mogelijk om "Werkvoorbereider" toe te voegen aan je projectteam vanuit bouw7 naar AFAS.

Hiervoor maak je eerst een Custom Attribuut aan deze stel je als volgt in:

• Naam: Werkvoorbereider

• Modeltype: Project

• Veldtype: Medewerker

• Verplicht: Ja

Tip: Zet de verplichting aan, want je synchroniseert maar 1 keer je project naar AFAS.

Heb je het Custom Attribuut aangemaakt, dan stel je nu de AFAS instellingen in.

Hiervoor ga je naar Account > AFAS Synchronisatie > Jouw AFAS Instellingen > "Projecten" en selecteer je de Custom Attribuut die als werkvoorbereider fungeert.
Als laatste moet de bekende rol uit AFAS worden toegevoegd.