Subprojecten breken één project op in meerdere delen. Elk subproject heeft zijn eigen materiaal, medewerkers en financiële informatie.
Om te beginnen met het maken van je subprojecten moet je eerst het betreffende project openen en klikt op de tab "Subprojecten."

Via de groene knop "+Subproject" maak je een subproject aan.
De subprojecten die je hebt aangemaakt worden allemaal onder elkaar getoond en kan je te allen tijde aanpassen.

Info: Wil je een volledig overzicht van je projecten exporteren naar PDF, dan klik je op Exporteren naar PDF, hierin krijg je een overzicht van je subprojecten samen met de aanneemsom, status, gefactureerd, te factureren en de offerte die erbij hoort. ⬇️

Met subprojecten kun je o.a. meerwerk bijhouden binnen een project. Door een subproject als meerwerkopdracht aan te maken, hier de kosten en omzet van bij te houden kun je een meerwerk overzicht creëren die je met de opdrachtgever kunt delen. Daarnaast kun je grote projecten voor je medewerkers opsplitsen in meerdere taken.

Door op het pijltje naast "Filters" te klikken, open je de filters die je kan aanzetten, deze zorgen ervoor dat het zoeken naar het juiste subproject nog makkelijker gaat.

Door te klikken op de projectnaam van het subproject, open je het subproject. Deze zal geopend worden in een nieuw tabblad.

De subprojecten zien er hetzelfde uit als je normale projecten, maar zullen gekoppeld worden aan het hoofdproject.

Vanuit je subprojecten kan je normaal een factuur versturen, eventueel een offerte en werken op dezelfde manier zoals jij van bouw7 gewend bent.