Met de functie planning exporteren heb je nu de mogelijkheid om een pdf- export te maken van de volgende planningen:

• Medewerker planning
  • Projectplanning
  • Project detail- planning

Om te starten maak je gebruik van de filters om precies in te stellen welke gegevens je wil zien in de planning. Op basis van de filters kan er een export gemaakt worden.

In deze handleiding gebruiken we het voorbeeld van de projectplanning.
In de planning is er een filter ingesteld voor alle projecten die de status 'onderhanden' hebben.

Vervolgens klik je op de download knop en kan de planning geëxporteerd worden.

Geef het bestand een naam en kies daarbij een formaat waarin de export gemaakt moet worden.
De planning kan geprint worden op de volgende formaten A0, A1, A2, A3 en A4.