Krijg je signalen dat de mail niet goed aankomt bij je klanten of leveranciers?
Vaak is het de DKIM die niet goed ingesteld staat. Om dit te controleren kun je gebruik maken van een mail tester.

1. Ga naar https://www.mail-tester.com/
  2. Kopieer het mailadres wat op bovenstaande site staat aangegeven.
  3. Verstuur vanuit bouw7 een offerte of factuur naar gekopieerd mailadres.
  4. Ga terug naar https://www.mail-tester.com/
  5. Klik op “Check vervolgens je score”.
  6. De score die daaruit komt (URL) moet je naar je webhost/IT afdeling sturen, daar weten ze wat er moet gebeuren.