Krijg je signalen dat de mail niet goed aankomt bij je klanten of leveranciers?
Vaak is het de DKIM die niet goed ingesteld staat. Om dit te controleren kun je gebruik maken van een mail tester.

1. Ga naar https://www.mail-tester.com/

2. Kopieer het mailadres wat op bovenstaande site staat aangegeven.

3. Verstuur vanuit bouw7 een offerte of factuur naar gekopieerd mailadres.

4. Ga terug naar https://www.mail-tester.com/

5. Klik op “Check vervolgens je score”.

6. De score die daaruit komt (URL) moet je naar je webhost/IT afdeling sturen, daar weten ze wat er moet gebeuren.

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: mail, spam, geen mail, mail niet ontvangen, mail komt niet aan, geen mail verstuurd, ongewenst, fout mailadres, mailprobleem