Klik hier om het artikel te openen in je browser

Als je wilt weten hoe ons product-team beslist over de verschillende verzoeken die binnenkomen, geeft dit artikel inzicht in dat proces.

Net zoals dat de bouw nooit stil staat, is Exact Online Bouw ook continu in beweging. De technologie wordt steeds verbeterd en in de bouw vindt er ook op allerlei manieren digitalisering plaats. Samen met jou waarborgen wij onze nummer 1 positie en bouwt Exact Online Bouw aan hét platform voor de bouw.

Wat goed is om te weten: 

 • Wij moedigen jullie aan om op- en aanmerkingen/wensen en ideeën aan ons door te geven. Zo zorgen we ervoor dat wij met jullie input de software blijven doorontwikkelen.

 • We publiceren geen roadmap van features welke in behandeling worden genomen. Voor de meest recente status kan je de status van de tickets bekijken in ons klantportaal;

 • Onze productmanager beoordeelt regelmatig de door jullie ingebrachte punten.

Hoe Exact Online Bouw kiest wat te implementeren.
We plannen features in op basis van verschillende factoren:

 • Klantcontact - Onze consultants en accountmanagers zitten bijna dagelijks bij onze klanten, maar ook via de chat, telefoon of per mail krijgen we feedback van jullie binnen. 

 • Ons Customer Success team biedt inzichten in de onderwerpen die onze klanten goed vinden werken, maar ook wat Exact Online Bouw kan doen om verder te ontwikkelen.

 • Verandering in de praktijk - De bouw, wet- en regelgeving en de praktijk staan nooit stil. Daarom houdt Exact Online Bouw rekening met veranderingen die een verschil gaan maken in de praktijk, om jullie zo snel mogelijk klaar te stomen voor deze veranderingen. 

Statussen
Gedurende het implementatietraject van een klantwens, vanaf het moment van aanmaken tot wanneer de klantwens live is, heeft een klantwens verschillende statussen. Hieronder staan de verschillende statussen die Exact Online Bouw aan wensen hangt en een korte uitleg:

 • In afwachting

  De wens is bij ons binnengekomen. We gaan het beoordelen.

 • Open:
  De wens staat open, als de wens wordt opgepakt of beoordeeld zullen we je op de hoogte brengen. Hier is nog geen concrete tijdsspanne aan gekoppeld.

 • Geaccepteerd
  De wens is geaccepteerd en we houden je via het ticket op de hoogte van wanneer deze op de Roadmap komt!

 • Op de roadmap:
  De wens staat op de planning en zal worden ontwikkeld.

 • Afgerond:
  Goed nieuws, je gewenste functionaliteit is klaar en staat nu live! Je kunt de feature vanaf nu gebruiken, laat ons weten wat je ervan vindt!

 • Geannuleerd:
  We hebben de wens beoordeeld en zullen deze niet uitvoeren. In de wens hebben we de reden genoteerd, voor verdere informatie kan je de wens bekijken.

 • Informatie tekort:

  De wens beschikt over onvoldoende informatie of is onduidelijk. Het ticket kan aangevuld worden.

 • Toekomst
  We hebben de wens beoordeeld en zullen deze niet op korte termijn gaan uitvoeren. In de toekomst zal het ticket opnieuw worden bekeken. We komen hier later op terug.

We zijn continu bezig met het verbeteren en updaten van ons product. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste wijzigingen, bekijk dan onze release pagina of ons vernieuwde klantportaal. Uiteraard wordt er een mailing gestuurd bij de grote updates, hierbij moet je denken aan compleet nieuwe modules, of koppelingen met nieuwe partners.


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.


Succes!

Heb je het antwoord gevonden?