Er is een gepersonaliseerd platform gecreƫerd waarin je onder andere alle tickets, updates, media en nog veel meer terug kan vinden.
Bekijk de video op de startpagina van het klantportaal voor meer informatie.

Het werkt simpel: wanneer je al een Atlassian account hebt aangemaakt voor het vorige portaal kun je direct inloggen en de onderstaande link gebruiken. Ben je de inlog vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord te genereren.

Heb je nog geen Atlassian account? Neem dan contact op via de live chat, mail of telefoon, dan sturen we jou een link om je aan te melden. Atlassian wordt gebruikt door Exact bouw7 waarmee de tickets kunnen worden aangemaakt & weergegeven in het portaal.

Dus ga naar https://portal.bouw7.nl/ en log in!

Tip: Maak een bladwijzer aan van deze pagina, zodat je hem vaker kunt gebruiken!