Let op: Voor deze extensie heb je een g- mail account nodig.

Wil jij data uit Exact Online Bouw exporteren naar Excel of Google Spreadsheets?
Exact Online Bouw heeft niet overal een exportfunctie, daarom gebruiken veel gebruikers een extensie als: Table Capture of Copytables. Hiermee heb je de mogelijkheid om bepaalde data velden vanuit Exact Online Bouw te exporteren naar Excel of Google Spreadsheets.

Bekijk hieronder de video. 📹

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: export, exporteren, data, importeren, gegevens eruittrekken, excel, spreadsheet, overzicht