Let op: Voor deze extensie heb je een g- mail account nodig.

Wil jij data uit Exact bouw7 exporteren naar Excel of Google Spreadsheets?
Exact bouw7 heeft niet overal een exportfunctie, daarom gebruiken veel gebruikers een extensie als: Table Capture of Copytables. Hiermee heb je de mogelijkheid om bepaalde data velden vanuit bouw7 te exporteren naar Excel of Google Spreadsheets.

Bekijk hieronder de video. 📹

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: export, exporteren, data, importeren, gegevens eruittrekken, excel, spreadsheet, overzicht