In een contract heb je de mogelijkheid een termijn met een inkoopfactuur te confronteren. Dit doe je door het bedrag wat is ontvangen in te voeren in het contract. Na het accorderen van de termijn via de app kan er een inkoopfactuur worden gestuurd en geconfronteerd worden met de termijn.

1. Neem het bedrag over van de inkoopfactuur.

2. Ga vervolgens naar het contract, vul het bedrag in wat is binnengekomen en vink de checkbox betaald aan.

Let op: Je kan niet afroepen als je te bestellen/te verzenden, geweigerd en geannuleerd als status hebt.

3. Maak direct een verplichting aan zodat deze gekoppeld kan worden aan de inkoopfactuur.

4 Het eerste termijn is afgeletterd en er is een verplichting aangemaakt.

5. Om de factuur aan het contract te koppelen, selecteer je in de inkoopfactuur de leverbon en de factuur is gekoppeld aan je project.