Het kan voorkomen dat er boekingsregels zijn in een project die niet gefactureerd mogen worden maar waarvan je de kosten wel in het projectoverzicht wil zien.

Hiervoor kun je de status van de boekingsregel aanpassen.

Ga in het project naar het kostenoverzicht

Hier zie je het kostenoverzicht van het project met alle bekende boekingsregels. Selecteer de regels waarvan de status veranderd moet worden.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid de status te veranderen.

Succes!

Trefwoorden: boekingen, boekingsregel, boekingregel, regels