Exact bouw7 ondersteunt meerdere talen in de iOS applicatie. Om hiervan gebruik te maken moet je deze talen geïnstalleerd hebben op je iOS apparaat.

Voor het installeren van meerdere talen ga je in je iPhone of iPad naar "Instellingen > Algemeen > Taal en Regio > Voeg taal toe..."

De volgende talen zijn beschikbaar voor de Exact bouw7 mobiele app:

Nederlands
Engels
Duits

Spaans
België - Vlaams

België - Frans

Pools

Stap 1:

Stap 2:


Stap 3:


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!



Trefwoorden: Taal, instellen, iOS, mobile

Heeft u het antwoord gevonden?