Bekijk hier de video uitleg over de achtergrondtaken planner.

In bouw7 is het mogelijk om bepaalde taken vaker te laten herhalen. In dit artikel ga ik je laten zien welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze plantaken in bouw7 aanmaakt.

We doen dit door naar de knop "Naar takenplanner" te gaan. Deze knop vind je bij de achtergrondtaken. Hoe de achtergrondtaken werken vind je hier.

Hieronder staan de nieuwe synchronisatie mogelijkheden die bij Exact online gelden.

• Synchroniseer contacten tussen bouw7 en Exact

• Synchroniseer medewerkers tussen bouw7 en Exact

• Facturen updaten aan de hand van bankmutaties uit Exact

• Importeer dagboeken uit Exact

• Projecten inboeken in Exact

• Importeer uur types uit Exact

• Importeer BTW tarieven uit Exact naar bouw7

Om te beginnen heb je de keuze om via achtergrondtaken planner een herhalende taak in te voeren. Je doet dit door een taak te selecteren, aan te geven hoe vaak deze herhaald moet worden en op welk moment van de dag je graag wil dat dit gebeurt.

Wanneer je de planner hebt ingesteld wordt er op de achtergrond een synchronisatie uitgevoerd.

Via Instellingen > Achtergrondtaken heb je de mogelijkheid de voortgang van de synchronisatie te bekijken, met in detail de eventuele foutmeldingen. Hiermee kun je direct zien of een synchronisatie goed is verlopen.

Op deze manier krijg je meer inzicht en invloed in de acties die worden uitgevoerd.