Bekijk je liever de video, klik dan hier.

Wil je persoonlijke uitleg over een gestroomlijnd accorderings proces voor jullie organisatie? Plan dan een mini consult met één van onze consultants.

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat of telefoon 085- 40 18 377 of mail naar consultancy@bouw7.nl voor een afspraak!

Stel fiattering workflows op waarmee je vaste medewerkers meeneemt in een fiatteringsronde. Deze templates kun je gebruiken bij inkooporders, onderaannemers- contracten en inkoopfacturen.

Ga naar Instellingen > Fiattering

In dit overzicht kun je een workflow opzetten.

Fiatteurs vastzetten betekent dat de template bij het gebruik niet meer aan te passen is en dat deze vaststaat.

Selecteer vervolgens de fiatteurs die je voor deze workflow wil gaan gebruiken en sla de template op.

Sjabloon

Hier is het mogelijk om een sjabloon voor een automatische workflow op te stellen.

Daarnaast kan er aan de hand van criteria ingesteld worden wanneer de fiattering van kracht gaat.

Standaard workflows

Met deze optie kan er een standaard workflow per module worden gekozen.

Voorbeeld

Vervolgens kun je bij het aanmaken van de inkooporder, contract onderaannemer of inkoopfactuur een fiatterings- template gebruiken. In het voorbeeld hieronder is er gekozen om de workflow vast te zetten zodat er geen aanpassingen mogelijk zijn.

Wil jij direct zien hoe de inkoopfacturatie werkt met je nieuwe fiattering, klik dan hier om de handleiding te lezen.

Succes!

Trefwoorden: Fiatteren, template, workflow, inkooporder, inkoopfactuur, contract onderaannemer, goedkeuren, accorderen.