Wanneer er een verkeerd project aan een verkoopfactuur is gekoppeld, kun je deze aanpassen. Dit is alleen mogelijk wanneer er geen gekoppelde boekingsregels aanwezig zijn en de factuur nog niet is doorgeboekt in de financiƫle administratie.

Klik hier voor het artikel "Boekingsregels ontkoppelen"

Factuur aanpassen

Dit doe je door de factuur om te zetten naar de status concept. Vervolgens open je de factuur met het oogje.

Klik vervolgens op 'Aanpassen' en ga naar Details. Hier kun je het project aanpassen.

Let op:
Om het project te wijzigen in een factuur, dien je eerst de factuur volledig af te sluiten en dan nogmaals te openen.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Verkoopfactuur, project, aanpassen, veranderen, omzetten, factuur