Tip: Bekijk hier een korte video (Duur: 2.10 minuten)

Staan er meerdere regels in een inkoopcontract en wil je deze in één keer afroepen?

Zodra het contract de status bevestigd, besteld, wachten op reactie of geleverd heeft kun je het contract in een keer afroepen en wordt er één verplichting aangemaakt.

Note: Indien je per regel een bewakingscode hebt meegegeven, wordt er per regel een verplichting aangemaakt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Inkoop, contract, onderaannemer, leverbon, verplichting, materialen,