Tip: Bekijk hier een korte video (Duur: 1.18 minuten)

Naast de berichten die te ontvangen zijn in de webomgeving, is er nu de mogelijkheid om de medewerkers op de bouw op de hoogte te houden door middel van een notificatie in de app.

In het notificatiecentrum kun je dit per afdeling instellen.

Dit zijn de notificaties die op dit moment verstuurd kunnen worden. In verloop van tijd wordt deze lijst uitgebreid met nieuwe notificaties.

• IO/OA aangemaakt
  • Project kan opgeleverd worden
  • Planitem afgelopen, melding dat uren moeten worden ingevuld

Zodra de notificaties actief zijn voor de afdeling waarin je zit als gebruiker, krijg je een bericht in de app om de notificaties te activeren.

De notificaties worden in de app getoond onder Instellingen > Notificaties.

Ook kun je ervoor kiezen om pushnotificaties te ontvangen wanneer je de app niet gebruikt. Dit moet per telefoon worden geactiveerd. Ga hiervoor in de telefoon naar Instellingen > Berichtgeving > bouw7 en activeer dan de meldingen.

Op deze manier kun je als gebruiker live notificaties ontvangen en blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je organisatie.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Mobile, notificaties, ios, android, bericht, ontwikkelingen, live, berichten, push