Je hebt de mogelijkheid om bestandstypes te koppelen aan bepaalde documenten, zodat je bestanden altijd onder het juiste type worden opgeslagen.

Om dit in te stellen ga je naar Account > Instellingen > Project > Bestanden.

Deze instellingen bepalen onder welk bestandstype deze bestanden opgeslagen moeten worden.

Voorbeeld: Een meerwerk document komt vanuit de app onder het bestandstype in het project te staan wat je hier hebt ingevuld.

De volgende bestanden kun je instellen:

• FinanciĆ«le documenten (Uitgeschreven uitvoerdersbonnen)

• KVGM documenten (Dagboeken & Inspecties welke als PDF gegenereerd zijn)

• Meerwerk documenten (Vanuit de app gegenereerde meerwerk documenten)

• Opleverdocumenten (Vanuit de app gegenereerde opleverdocumenten)

Vragen hierover kan je stellen in onze Live-chat of je kan bellen naar: 085-401 83 77