Je hebt de mogelijkheid om bestandstypes te koppelen aan bepaalde documenten, zodat je bestanden altijd onder het juiste type worden opgeslagen.

Om dit in te stellen ga je naar Account > Instellingen > Project > Bestanden.

Deze instellingen bepalen onder welk bestandstype deze bestanden opgeslagen moeten worden.

Voorbeeld: Een meerwerk document komt vanuit de app onder het bestandstype in het project te staan wat je hier hebt ingevuld.

De volgende bestanden kun je instellen:

• FinanciĆ«le documenten (uitgeschreven uitvoerdersbonnen)

• KVGM documenten (dagboeken & inspecties welke als PDF gegenereerd zijn)

• Meerwerk documenten (vanuit de app gegenereerde meerwerk documenten)

• Opleverdocumenten (vanuit de app gegenereerde opleverdocumenten)

• Offertedocumenten (vanuit de app gegenereerde offertedocumenten)

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: bestandstypen, bestanden plaatsen, afschermen, instellen, scheiden, toegang