Bekijk de tutorial met uitleg over het koppelen van btw tarieven, of lees de uitleg verder hieronder.

In de nieuwe Exact bouw7 integratie is het zaak dat de btw tarieven worden gekoppeld aan een btw code in Exact online. Om dit in te stellen ga je naar Exact instellingen. Houd er rekening mee dat de btw tarieven uit Exact zijn gesynchroniseerd aan de hand van de achtergrondtakenplanner.

Vervolgens selecteer je onderaan de pagina, inkoop of verkoop en klik je op Bewerken.

Btw codes koppelen

In dit overzicht krijg je de mogelijkheid de btw codes aan elkaar te koppelen. De regels die worden weergegeven zijn de btw tarieven die zijn aangemaakt in bouw7. Selecteer je een regel, dan kun je door middel van de dropdown een btw code matchen.

Zodra je alle codes hebt ingesteld en gekoppeld aan Exact klik je op Opslaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: btw codes, tarieven, koppelen, exact, online, btw-code