In jouw Exact bouw7 omgeving staan standaard projectstatussen, deze kunnen natuurlijk afwijken van jullie eigen projectstatussen.

Wil jij je projectstatussen wijzigen of moeten er statussen bij?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat, bel naar 085-4018377 of stuur ons een mail naar vragen@bouw7.nl

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: projectstatus, projectstatussen, status, statussen