Uren kunnen nu worden verloond vanuit Exact bouw7 naar Exact Online. Voor deze integratie heb je Payroll van Exact nodig. Vraag via deze link een demo aan!

Om te beginnen is het belangrijk om de medewerkers te synchroniseren vanuit Exact. Dit kun je doen door middel van de achtergrondtaken. Hiermee wordt ook de verloning frequentie opgehaald. Dit is de periode waarin een medewerker wordt uitbetaald. Daarnaast moeten de Uurtarieven vanuit Exact gekoppeld worden met bouw7 via Instellingen > Exact synchronisatie.

Ga naar Beheer > Uren verlonen

Selecteer een frequentie en de maand waarin je de verloning uit wil uitvoeren. Klik dan op zoeken. Hiermee worden allee uren opgehaald die zijn gekoppeld aan deze frequentie.

Vervolgens worden alle uren opgehaald, kun je deze en kun je deze direct doorzetten naar Exact online waar de uitbetaling plaatsvindt.

Succes!

Trefwoorden: Salaris, exact, verloning, verlonen, uitbetalen, maandelijks, wekelijks, betalen, software, salarisstrook, Exact voor HR & salaris