Uren kunnen nu worden verloond vanuit Exact bouw7 naar Exact Online. Voor deze integratie heb je Payroll van Exact nodig. Vraag via deze link een demo aan!

Om te beginnen is het belangrijk om de medewerkers te synchroniseren vanuit Exact. Dit kun je doen door middel van de achtergrondtaken.

Ten eerste moeten de medewerkers worden gesynchroniseerd. Op dit moment worden de medewerkers gekoppeld via het BSN nummer. In de koppeling halen we dus alle medewerkers uit Exact online en kijken we in bouw7 welke BSN nummers overeen komen en koppelen we de medewerker van bouw7 aan de medewerker in Exact online. Bij het ophalen van de medewerkers uit Exact online halen we ook de verloningsfrequentie op, zodat we automatisch kunnen bepalen welke periodes deze medewerker heeft.

Vervolgens moet je de uurtypes van bouw7 koppelen aan de looncomponenten van Exact online. Dit doe je door in de Exact online instellingen de looncomponenten op te halen, per administratie kun je bij uurtypes op ‘Synchroniseer’ klikken.

Daarna kun je per filiaal de uurtypes van bouw7 koppelen aan de looncomponenten van Exact online. Kijk hierbij goed naar welke filialen gekoppeld zijn aan de afdelingen van de medewerkers.

Ga naar Beheer > Uren verlonen

Selecteer een frequentie en de maand waarin je de verloning uit wil uitvoeren. Klik dan op zoeken. Hiermee worden allee uren opgehaald die zijn gekoppeld aan deze frequentie.

Hier kun je de uren gespecificeerd bekijken door op de regel van de medewerker te klikken. En eventueel waar nodig middels het potloodje de uren nog aanpassen.

Wanneer alle uren correct staan kunnen ze worden verloond via “Verloon uren”.

Zet Payroll module aan

Hieronder zie je hoe je in de Exact online instellingen de payroll module voor jouw organisatie aan zet.

Succes!

Trefwoorden: Salaris, exact, verloning, verlonen, uitbetalen, maandelijks, wekelijks, betalen, software, salarisstrook, Exact voor HR & salaris