In deze handleiding leggen wij uit hoe je direct gebruikers kunt aanmaken in bouw7 en Exact online en hoe je het abonnement kunt beheren.

Standaard gebruiker: Als standaard gebruiker heb je toegang tot de mobiele omgeving om registraties in te voeren.

Platform gebruiker: Als platform gebruiker heb je toegang tot zowel de mobiele omgeving als de web- omgeving, dus van boekhouding tot facturatie. Ook krijg je met de standopname en rapportages inzicht in je bedrijf.

Exact bouw7

Zorg dat je bent ingelogd met het hoofdaccount (Admin) en ga naar Instellingen > financieel beheer. Hier kun je extra gebruikers aanmaken.

Exact online

Ga rechtsboven onder de avatar naar Mijn EOL > Mijn abonnement > Abonnement beheren.

Ook kun je op deze pagina naar de digitale brievenbus. Hier worden alle facturen opgeslagen die je krijgt van Exact bouw7.

Succes!

Trefwoorden: abonnement, facturen, mail, Exact online, beheren, gebruikers, toevoegen, digitale brievenbus,