Met de vernieuwde koppeling tussen Exact Online Bouw en Exact Online bestaat de mogelijkheid om met projecten te synchroniseren. Hiervoor dien je wel de juiste Module aan te hebben in Exact Online Bouw en de juiste rechten te hebben in Exact Online

Instellen van de module en rechten

Ga in Exact Online Bouw naar Profiel > Exact Instellingen.

Kies hier voor Modules

Zet de module voor Projecten synchroniseren aan

Qua rechten in Exact Online is het recht voor Projecten beheren verplicht. Die vind je via Mijn Exact Online > Rechten > Project > Projecten beheren

Let op: Maak je gebruik van meerdere administraties? Let daarbij op dat een project maar een keer met een administratie gesynchroniseerd kan worden.

De projecten worden meegegeven met de boeking van in- en verkoopfacturen.

Je hebt verschillende mogelijkheden om de boekingen per project op te halen in Exact Online.

1. Via de relatiekaart
Relaties > Klanten > Zoek klant > Projecten

Klik op Project > Transacties. Hier zie je een overzicht van boekingen per project.

2. Via Analyse en resultaten
Financieel > analyse en resultaten > balans/ winst en verlies > Zoek op project

Mocht Project er niet tussen staan, klik dan op het ''gereedschap icoontjeā€¯ om de weergave aan te passen.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Exact online, projecten, balans, winst, boeking, contact, meegeven,