Je kunt je vragen 24 uur per dag in onze live chat zetten of mailen naar vragen@bouw7.nl. Ons customer success team staat elke week van maandag 08:00 tot vrijdag 18:00 klaar om je verder te helpen.

Heb je vragen over de software, zoek je een handleiding of instructie video? Je vindt ze allemaal op support.bouw7.nl Heb je toch liever telefonisch contact dan kun je ons bereiken op: Exact bouw7: 085- 401 83 77

Voor Exact Online (financieel) gerelateerde vragen kun je het volgende nummer gebruiken. Exact Online: 015 - 711 51 00

Klik hier om naar de support pagina van Exact Online te gaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: telefoon, contact, support, helpdesk, bereiken, bellen, chat, vragen, meest gestelde vragen,