Je kunt je vragen 24 uur per dag in onze live chat zetten of mailen naar vragen@bouw7.nl. Ons Customer Success Team staat elke week van maandag 08:00 tot vrijdag 17:00 klaar om je verder te helpen.

Heb je vragen over de software, zoek je een handleiding of instructie video? Je vindt ze allemaal op support.bouw7.nl Heb je toch liever telefonisch contact dan kun je ons bereiken op: 085- 401 83 77

Digitaal support op vrijdag tussen 15:00-17:00

Digitaal wordt er steeds meer contact gezocht met de supportafdeling, onze klanten waarderen het als een praktische en efficiƫnte methode. Via de kennisbank vind je eenvoudig, snel en 24 uur per dag een antwoord op je vraag. Mocht je hier toch geen antwoord kunnen vinden, vanaf 1 april 2022 is onze supportafdeling elke vrijdag vanaf 15:00 uur digitaal bereikbaar. In de Support Portal kun je dan contact opnemen via chat of je vraag indienen via de portal. Mocht het nodig zijn zullen wij je terugbellen.

Voor Exact Online (financieel) gerelateerde vragen kun je het volgende nummer gebruiken. Exact Online: 015 - 711 51 00 (hou je klantnummer bij de hand)

Klik hier om naar de support pagina van Exact Online te gaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: telefoon, contact, support, helpdesk, bereiken, bellen, chat, vragen, meest gestelde vragen,