Bij het doorboeken van een inkoopfactuur kan de volgende fout optreden.

Vanuit Exact online komt de melding Fout: "Betaalstatus: Verricht"

Dat betekent dat de factuur al betaald is en de status niet veranderd kan worden van Kas naar Krediet.

Je kunt deze taak annuleren en verder gaan met de andere facturen boeken.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: achtergrondtaak, achtergrondtaken, foutmelding, fout, error, vastlopen