In Exact online heb je de mogelijkheid om de boekingen te exporteren naar Excel.

Ga hiervoor naar Financieel > Boekingen > Overzicht.

Vervolgens kom je bij het verkoop en inkoopdagboek. Klik op het getal rechts onder Aantal te verwerken boekingen.

Hieronder staan de boekingen in het gekozen dagboek. Om dit te exporteren ga je rechts naar het gereedschap icoontje en klik je op Exporteren Excel.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Exporteren, Excel, boekingen, Dagboek, verkoop, inkoop, EOL, Exact online, boekhouden, boek, overzicht, totaal