In de achtergrondtaken kun je bij verschillende acties in bouw7 de volgende melding krijgen:

Response: {
"error": {
"code": "", "message": {
"lang": "", "value": "Forbidden"
}
}
}

Deze melding betekent vaak dat de gebruiker geen rechten in Exact Online heeft voor de actie die wordt gedaan. Vaak is het zo dat de gebruiker geen rechten heeft om projecten te beheren of contacten aan te maken. Controleer dus in Exact online of de rechten juist zijn ingesteld.

Rechten Exact online

Ga naar > Mijn exact online

Rechten > Kies een van de hoofdstukken, kies het recht en vink de checkbox aan > Klik op opslaan

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: foutmelding, forbidden, projecten, contacten, facturen, error, value , rechten, instellen, achtergrondtaken, exact online