De volgende melding kun je in de achtergrondtaken tegenkomen bij het doorboeken van een factuur.

{type: “validation_error”,…}
date: 1612362772
file: “/var/www/websites/heimdall.bouw7.nl/tags/1.10.69/src/Component/Invoicing/InvoiceDocumentWriter.php @ 456"
message: “Project with ID #605347 attached to invoice line with ID #0 does not belong to division “Frankbuidling” for this invoice.”
trace: null
type: “validation_error”

Neem contact op met het Customer Succes team

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: foutmelding, validation error, filiaal, koppelen, projecten, contacten, facturen, error, value, null, rechten, instellen, achtergrondtaken, exact online