Het is mogelijk om vanuit Excel een project te importeren in Exact bouw7. Om dit in te schakelen moet de volgende checkbox geactiveerd zijn.

Instellingen > Project > Importeer project met bouw7 Excel template.

Vraag de bouw7 Excel template aan bij ons Customer Success team via de live chat.

Maak een nieuw project aan en klik op: Importeer project

Kies bij het importeren van het project een filiaal (indien gebruikt) en een projectcategorie en klik op importeren.

Vervolgens worden alle ingevulde velden overgenomen en wordt er een project aangemaakt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: importeren, excel, template, aanvragen, projecten, customer succes, download