De volgende melding kun je in de achtergrondtaken tegenkomen bij het doorboeken van een factuur.

Voorbeeld:

Task UUID:0ae63f7d-0fc8-47fd-8fac-6a38b0230a74: Failed to persist “B7\Component\ExactApi\Client\Project\Project” with data {“Description”:“Overhead “,”Notes”:“”,“Code”:“102000003”,“Type”:3,“Account”:null}. The server responded with status code 500. Response: {
“error”: {
“code”: “”, “message”: {
“lang”: “”, “value”: “Mandatory: Account”
}
}
}

Er wordt geen contact meegestuurd in het project. Om dit op te lossen moet er een contact bij het gekoppelde project worden ingesteld.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: foutmelding, null, Account, Failed, persist, validation error, , koppelen, projecten, contacten, facturen, error, value, achtergrondtaken