Instellen van de G-rekening in Exact online gaat als volgt:

Ga naar de relatie in Exact Online en open de relatie door er op te klikken.

Ga naar het kopje Algemeen en klik op Alles tonen.

Scrol dan naar beneden tot de Bankrekeningen. Controleer of hier de gewone rekening staat + G-rekening. Is dat niet het geval dan kun je deze toevoegen.

De boeking

Ga naar de boeking die vanuit Exact bouw7 komt. Klik op het desbetreffende boekstuknummer.

Inkoop > boekingen > overzicht

Vul het G-rekening percentage/bedrag in en klik op opslaan

Mocht het g-rekening veld er nog niet in staan: Klik rechtsboven op het gereedschap icoon > aanpassen en selecteer G-rekening om de pagina-elementen toe te voegen.

Exact heeft er nu twee betalingen van gemaakt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: G rekening, Exact online, instellen, inkoopfacturen, inkoop, crediteur