De volgende melding kun je in de achtergrondtaken tegenkomen.

<TITLE>Internal Server Error</TITLE>
</HEAD><BODY>
<H1>Internal Server Error - Read</H1>
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to
complete your request.<P>
Reference&#32;&#35;3&#46;cfb7b5c&#46;1612969759&#46;8b74f758
</BODY></HTML>

Deze melding betekent vaak dat er tijdelijk geen connectie kan worden gemaakt met Exact Online. Je kunt het met een paar minuten weer proberen. Komt deze melding vaker voor? Neem dan contact op met het customer success team.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Achtergrondtaken, foutmeldingen, code, support,