App versie 4.14.2

7 november 2022

Verbeterd

Dagboek dag aanmaken - multiline ondersteuning bij het invullen van werk informatie

App versie 4.14.1

20 september 2022

Opgelost

Uren - bug waarbij de app crashed als je project detail of uren opent.

App versie 4.14.0

19 september 2022

Verbeterd

Notificatie Systeem - Performance upgrade bij het openen van een bestanden notificatie.

Custom attributen - Ondersteunen van actief/niet actief status.

Custom attributen - Ondersteuning van het nieuwe type dropdown.

Wachtwoord vergeten functionaliteit toegevoegd in het login scherm.

Opgelost

Bestanden - Bewerken van afbeelding in KVGM wordt niet opgeslagen.

Bestanden - Tijdelijke bestanden van KVGM worden niet verwijderd na uploaden.

Bestanden - App crasht bij het uploaden van bestanden groter dan +- 9mb.

Uren - Als de naam van een uurtype te lang is wordt de layout verschoven.

App versie 4.13.0

11 juli 2022

Verbeterd

Standopname - Budget uren vervangen door prognose uren

Uren logboek - Tekst van lange uurtypes loopt niet meer door elkaar

Bestanden uploaden - Uploaden is geoptimaliseerd voor grote bestanden

Leverbonnen - "-" niet meer vooraf ingevuld

Opgelost

Push notificaties - Crash op Android 12 opgelost

KAM 2.0 - Incidentele crash opgelost in KVGM lijst

Algemeen - Crash opgelost bij aanklikken menu icon na navigatie terug naar hoofdscherm

App versie 4.12.0

17 mei 2022

Nieuw
Push notificaties - Push notificatie bij accorderen uren
Algemeen - App rebranding

Verbeterd
KAM 2.0 - Zoeken in dagboek omgezet naar Heimdall API
Materieel - Nieuw materieel boeken knop tonen wanneer geen materieel boekingen
Inkoop - Contractnaam wordt getoond in detailscherm
Inkoop - Negatieve getallen worden ondersteund
Algemeen - Asterisk bij verplichte velden staat nu vooraan
Project - Alleen filteren op status closesProject

Opgelost
KAM 2.0 - Inactieve inspectieformulieren weer beschikbaar bij PDF aanmaken
Contact selectie - Crash opgelost bij selecteren contact

App versie 4.10.11

12 april 2022

Nieuw
Algemeen - Informatie dialoog over naamsverandering
Dashboard - Zoekfunctie voor inkooporders en onderaannemerscontracten
Uren - Start- en eindtijd ondersteuning
Bewakingscode - Ondersteuning voor afgerond status

Opgelost
Uren tab - Weeknummer wordt beter afgehandeld
KAM - Opmerking reset niet meer de OK/Niet OK/NVT knop
Inspectie rapport - Notitie correct ingevuld

Verbeterd
Dagboek - Werkend personeel van vorige week wordt opgehaald
Dagboek - Omschrijving werkzaamheden en aangevoerde materialen invoer aantal tekens uitgebreid
Planning - Korte planitems worden beter weergegeven in agenda (Dag/3 dagen/week)
Contact selectie - Sortering aangepast bij contact selecteren bij leverbon

App versie 4.10.6

30 maart 2022

Opgelost
Dashboard - Pull to refresh werkt weer
Algemeen - Gebruikers worden minder vaak zonder reden uitgelogd

App versie 4.10.5

2 maart 2022

Opgelost
KAM 2.0 - Inspectieformulieren lijst filtert op actieve formulieren

App versie 4.10.4

1 maart 2022

Opgelost
Dagboek 2.0 - Aangevoerde materialen en omschrijving werkzaamheden cellen schalen mee met inhoud

App versie 4.10.3

25 februari 2022

Opgelost
Dagboek 2.0 - Aangevoerde materialen en omschrijving werkzaamheden niet meer verplicht

App versie 4.10.2

4 februari 2022

Opgelost
Dashboard - Crash opgelost voor tablets in landscape modus

App versie 4.10.1

3 februari 2022

App versie 4.10.0

1 februari 2022

Nieuw
KAM - KVGM en Dagboek 2.0

App versie 4.9.1

1 januari 2022

Verbeterd
Algemeen - Betere ondersteuning voor video’s
Leverbon - GIF bestanden uploaden geblokkeerd
Planning - Planitems sorteren op starttijd

Opgelost
Planning - Bij planitem bewerken wordt de medewerker nu juist opgeslagen

App versie 4.9.0

8 december 2021

Verbeterd
Algemeen - Betere ondersteuning voor video’s
Leverbon - GIF bestanden uploaden geblokkeerd
Planning - Planitems sorteren op starttijd

Opgelost
Planning - Bij planitem bewerken wordt de medewerker nu juist opgeslagen

App versie 4.8.0

1 november 2021

Verbeterd
Uren - Diverse UI verbeteringen voor consistentie met iOS
Materiaal - Diverse UI verbeteringen
Project - UI aanpassingen custom attributen
Project & Contact detail - Omschrijving HTML support
Dashboard - UI verbetering

EULA

Vandaag zal in de Exact bouw7 app de "EULA", wat staat voor “End-User License Agreement”, geactiveerd worden. Dit is een gebruikersovereenkomst waarin voorwaarden zijn opgenomen die gelden voor het gebruik van de app en die gesloten wordt tussen de ontwikkelaar van de software en de gebruiker. Om er voor te zorgen dat de gebruiker gebruik kan blijven maken van de Exact bouw7 app, zal na livegang en het updaten van de app een pop-up verschijnen zodra de Exact bouw7 app geopend wordt.

De ingelogde gebruiker moet deze voorwaarden doorlezen en akkoord geven. Gaat de gebruiker niet akkoord dan kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de Exact bouw7 app en wordt de gebruiker uitgelogd. Ook bij een wijziging van de EULA zal de pop-up na het updaten opnieuw worden getoond en moet er opnieuw akkoord worden gegeven.

App versie 4.7.15

3 augustus 2021

Opgelost
Leverbon - Probleem opgelost met foto's maken op toestellen met Android versie 11.

App versie 4.7.14

21 juli 2021

Opgelost
Bestanden - Issue opgelost met foto's maken op Huawei toestellen
Projectenlijst - Project status met facturatie project wordt nu wel getoond op Android

Verbeterd
Uren - Inactieve medewerkers worden uit het uren overzicht gefilterd (hoofdscherm en projectdetail uren tab)

App versie 4.7.13

13 juli 2021

Opgelost
Algemeen - Selectie blijft bewaard bij zoeken en selecteren bij contacten en medewerkers
Agenda - Fix voor het tonen planitem naam, bij een planitem langer dan 1 dag
Google Maps - Contact detail en Planitem detail handelen klikken op Google Map weer goed op Android 11

Verbeterd
Project opleveren - Status veranderen recht correct afgehandeld bij opleveren project

Nieuw
Instellingen - Intercom uitgefaseerd

Geen labels

App versie 4.7.12

11 juni 2021

Opgelost
Projectinformatie - Openen van de kaart (adres) werkt niet op sommige toestellen

App versie 4.7.11

29 mei 2021

Verbeterd
Standopname - Design verbeteringen
Projectinformatie - Start- en eindtijd worden nu weergegeven

Opgelost
Standopname - Problemen met zoeken opgelost
Afbeeldingen - Foute oriëntatie van afbeeldingen opgelost
Notificaties - Verbeterde weergave van notificatietitel in inbox
Agenda - Planitems over meerdere dagen worden weer goed getoond
Bestanden - Dubbel uploaden van bestanden opgelost

App versie 4.7.10

17 mei 2021

Verbeterd
Push notificaties - Ondersteuning voor meerdere talen
EULA - Verbeteringen in het EULA dialoog scherm

Opgelost
Inkoop - Eerder afgeroepen bonnen mailen gefixt
Planning - Resetten van planitem cache bij synchronisatie

Nieuw
Push notificaties - Pushbericht bij bestand toegevoegd, veranderde onderhoudsstatus, veranderde organisatie notitie, aanvang planitem en aanpassing planitem

App versie 4.7.9

1 mei 2021

Opgelost
Inkoop - Fix voor het correct ondersteunen van duizendtallen bij berekende kosten bij termijnen

App versie 4.7.8

20 april 2021

Nieuw
Inkoop - Openstaande kosten bij Inkooporder en Onderaannemer worden berekend op basis van aanwezige verplichting

Opgelost
Leverbon - Aanmaken leverbon UI verbeterd
Notificaties - Afmelden uitgelogde gebruiker verbeterd
Contacten - Bug opgelost wanneer naam enkel spaties bevatte
Planbord - Vrije dagen worden juist ververst

Verbeterd
Projectenlijst - Filteren op projecten die vandaag zijn ingepland
Algemeen - Geblokkeerde gebruikers afvangen
Urencontrole - Huidige dag wordt benadrukt
Algemeen - Bij uitloggen instellingen bewaren, wanneer je met dezelfde gebruiker weer inlogt

App versie 4.7.7

19 maart 2021

Opgelost
Inkoop - correcte ondersteuning voor alfanumerieke contractnummers bij onderaannemer contracten

App versie 4.7.6

24 februari 2021

Opgelost
Algemeen - Zoomfunctionaliteit op de camera hersteld

Verbeterd
Planning - Informatie van projecten met niet toegestane status nu ontoegankelijk
Materiaal - Verwijderen door middel van 0 invoer
Materieel - Zoeken is nu mogelijk op nummer en omschrijving

App versie 4.7.5

Nieuw
Algemeen - EULA Gebruikersovereenkomst (End User License Agreement)

De EULA is een gebruikersovereenkomst tussen een ontwikkelaar van software en de gebruiker. Deze zal de gebruiker moeten doorlopen en akkoord mee moeten gaan.

Opgelost
Uren - Juiste weergave uren van medewerkers, van afdelingen die je in mag zien
Planning - Alleen overlappende agenda planitems springen in

Verbeterd
Planitems - Alleen uren boeken en project details bekijken mogelijk bij toegestane projectstatus
Leverbon - Bonnummer veld toont nu bij ingevulde waarde nog de label