App versie 4.7.6

24 februari 2021

Opgelost
Algemeen - Zoomfunctionaliteit op de camera hersteld

Verbeterd
Planning - Informatie van projecten met niet toegestane status nu ontoegankelijk
Materiaal - Verwijderen door middel van 0 invoer
Materieel - Zoeken is nu mogelijk op nummer en omschrijving

App versie 4.7.5

Nieuw
Algemeen - EULA Gebruikersovereenkomst (End User License Agreement)

De EULA is een gebruikersovereenkomst tussen een ontwikkelaar van software en de gebruiker. Deze zal de gebruiker moeten doorlopen en akkoord mee moeten gaan.

Opgelost
Uren - Juiste weergave uren van medewerkers, van afdelingen die je in mag zien
Planning - Alleen overlappende agenda planitems springen in

Verbeterd
Planitems - Alleen uren boeken en project details bekijken mogelijk bij toegestane projectstatus
Leverbon - Bonnummer veld toont nu bij ingevulde waarde nog de label