App versie 4.8.1

10 november 2021

Opgelost

• Agenda - knop voor terug naar vandaag

• Bestanden - Openen van sommige formaten text bestand

EULA

15 oktober 2021

Vandaag zal in de Exact bouw7 app de "EULA", wat staat voor “End-User License Agreement”, geactiveerd worden. Dit is een gebruikersovereenkomst waarin voorwaarden zijn opgenomen die gelden voor het gebruik van de app en die gesloten wordt tussen de ontwikkelaar van de software en de gebruiker. Om er voor te zorgen dat de gebruiker gebruik kan blijven maken van de Exact bouw7 app, zal na livegang en het updaten van de app een pop-up verschijnen zodra de Exact bouw7 app geopend wordt.

De ingelogde gebruiker moet deze voorwaarden doorlezen en akkoord geven. Gaat de gebruiker niet akkoord dan kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de Exact bouw7 app en wordt de gebruiker uitgelogd. Ook bij een wijziging van de EULA zal de pop-up na het updaten opnieuw worden getoond en moet er opnieuw akkoord worden gegeven.

App versie 4.8.0

10 september 2021

Nieuw

• Algemeen - iOS 10 en 11 worden niet meer volledig ondersteund

Verbeterd

• Agenda - Kleurcontrast verbeterd

• Algemeen - Consistentere kleuren van de navigatiebalk

App versie 4.7.11

29 juli 2021

Opgelost

• Dagboek dag foto’s worden niet correct geüpload

App versie 4.7.10

21 juli 2021

Opgelost

Bestandsuploadsysteem - Issues met o.a. iPhone 7 en foto's van afgesloten projecten opgelost
KM registratie - Weekselectie bewerken KM registratie loopt nu via algemene week selectie

Verbeterd
Inkoop - Kopiëren en plakken van inkoopnummers mogelijk gemaakt

Nieuw
Algemeen - Intercom uitgefaseerd

App versie 4.7.9

5 juli 2021

Verbeterd

• Bestanden - Verbeterde foutmelding bij niet ondersteund bestandstype

• Project informatie - Start- en eindtijden niet tonen bij een hele dag (0:00)

• IO aanmaken - Verbeterde foutmelding bij ontbrekend leveradres

Opgelost

• Uren - Fix voor ondersteunen van 53 weken per jaar

• Projectenlijst - Tijdens zoeken project kunnen klikken

• Project planning - Filtering gelijk aan normal planitem lijst

• Bestanden uploaden - Fix voor het uploaden van camera rol bestanden

App versie 4.7.8

Verbeterd

• Lokalisatie van push notificaties

• Project wijzig acties scherm tonen wanneer je alleen recht hebt om onderhoudsstatus te wijzigen

• Bestand open vanuit push notificatie

• Afhandelen push notificatie bij aantal minuten voor aanvang planitem

• Afhandelen push notificatie bij veranderen organisatie notitie

• Afhandelen push notificatie bij aanpassing planitem

• Afhandelen push notificatie bij veranderen onderhoudsstatus

• EULA aanpassingen

Opgelost

• Verkeerde datum selectie style

• Uren accorderen scherm - eigen uren niet kunnen verwijderen terwijl je wel rechten hebt

App versie 4.7.7.

Er staat weer een nieuwe versie voor iOS voor je klaar.

Verbeterd

• ProRaw bestanden ondersteunen in Bewaar in bouw7

• Geblokkeerde gebruikers uitloggen

App versie 4.7.6

Verbeterd

• Projectenlijst

Filteren op projecten die vandaag zijn ingepland

• Openstaande kosten

inkooporders en onderaannemer contracten zonder termijnen berekenen op basis van aanwezige verplichtingen

• Andere endpoint voor het verwijderen van de device token voor notificaties

• Algemene gebruiksvriendelijkheid optimalisaties

Opgelost

• Planbord kan niet scrollen als er geen data is.

• Verschillende uren schermen na het openen van een notificatie

App versie 4.7.5.

24 februari 2021

Verbeterd

• Siri vertalingen geüpdate

• Projectinformatie niet tonen bij planitems met verboden projectstatus

Opgelost

• Crash fixes

• Lange bestandsnaam zorgt voor API errors

App versie 4.7.4

Nieuw

EULA gebruikersovereenkomst

De EULA is een gebruikersovereenkomst tussen een ontwikkelaar van software en de gebruiker. Deze zal de gebruiker moeten doorlopen en akkoord mee moeten gaan.

Verbeterd

Planitem hele dag weergave

HTML editor voor IO en OA beschrijving

Project status check bij uren boeken vanuit planitem

Opgelost

Kilometer registratie zichtbaar zonder recht

BCC emails worden niet verstuurd bij termijnen