App versie 4.7.8

Verbeterd

• Lokalisatie van push notificaties

• Project wijzig acties scherm tonen wanneer je alleen recht hebt om onderhoudsstatus te wijzigen

• Bestand open vanuit push notificatie

• Afhandelen push notificatie bij aantal minuten voor aanvang planitem

• Afhandelen push notificatie bij veranderen organisatie notitie

• Afhandelen push notificatie bij aanpassing planitem

• Afhandelen push notificatie bij veranderen onderhoudsstatus

• EULA aanpassingen

Opgelost

• Verkeerde datum selectie style

• Uren accorderen scherm - eigen uren niet kunnen verwijderen terwijl je wel rechten hebt

App versie 4.7.7.

Er staat weer een nieuwe versie voor iOS voor je klaar.

Verbeterd

• ProRaw bestanden ondersteunen in Bewaar in bouw7

• Geblokkeerde gebruikers uitloggen

App versie 4.7.6

Verbeterd

• Projectenlijst

Filteren op projecten die vandaag zijn ingepland

• Openstaande kosten

inkooporders en onderaannemer contracten zonder termijnen berekenen op basis van aanwezige verplichtingen

• Andere endpoint voor het verwijderen van de device token voor notificaties

• Algemene gebruiksvriendelijkheid optimalisaties

Opgelost

• Planbord kan niet scrollen als er geen data is.

• Verschillende uren schermen na het openen van een notificatie

App versie 4.7.5.

24 februari 2021

Verbeterd

• Siri vertalingen ge├╝pdate

• Projectinformatie niet tonen bij planitems met verboden projectstatus

Opgelost

• Crash fixes

• Lange bestandsnaam zorgt voor API errors

App versie 4.7.4

Nieuw

EULA gebruikersovereenkomst

De EULA is een gebruikersovereenkomst tussen een ontwikkelaar van software en de gebruiker. Deze zal de gebruiker moeten doorlopen en akkoord mee moeten gaan.

Verbeterd

Planitem hele dag weergave

HTML editor voor IO en OA beschrijving

Project status check bij uren boeken vanuit planitem

Opgelost

Kilometer registratie zichtbaar zonder recht

BCC emails worden niet verstuurd bij termijnen