In deze serie laten we je aan de hand van video's zien hoe jij je goed kunt voorbereiden op de komst van 1 van onze consultants.

Wil je direct doorgaan naar een specifieke aflevering? Klik dan hieronder op de aflevering die je graag wil zien.

Afl. 1 Organisatie instellingen

Afl. 2 Medewerkers

Afl. 3 Materieel

Afl. 4 Materiaal

Afl. 5 Rechten

Afl. 6 Contact

Afl. 7 Offerte / Project

Aflevering 1. Organisatie instellingen

In de 1e aflevering van deze onboarding serie laat ik je zien hoe je je organisatie instellingen en andere gegevens kan instellen in jouw Exact bouw7 omgeving.

Onderstaand vind je alle links naar de bij de 1ste aflevering horende handleidingen.

Ben jij klaar voor de volgende aflevering? Klik dan hier om door te gaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: onboarding, materialen, materiaal, materieel, contacten, contact, rechten, medewerkers, medewerker, aanmaken, video uitleg, uitleg, consultant, consult.