Het kan wel eens voorkomen dat er een contact verwijderd moet worden omdat de gegevens niet meer kloppen of simpelweg de lijst moet worden opgeschoond.

Verwijderen van een contact

Bij het verwijderen van een contact wordt het contact gecontroleerd of het nog gekoppeld is aan data zoals projecten, in- en verkoopfacturen of offertes. Is dat het geval? Dan kan het contact niet verwijderd worden.

Zoek het contact op onder Contacten en klik op Bewerken.

Zie je de knop Bewerken niet staan? Dan heb je niet de juiste rechten. Jullie applicatiebeheerder kan dit voor jullie instellen.

Vervolgens kun je rechtsboven het contact verwijderen.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: contact, verwijderen, gekoppeld, data, hoofdgebruiker, contacten