De nieuwe fase voor het berichtencentrum staat live. klik hier en stel de notificaties in.

Lees hieronder welke notificaties je kan gebruiken.

Foutmeldingen bij inkoopfactuur vanuit Basecone

Wanneer een inkoopfactuur niet goed vanuit Basecone in bouw7 kan worden geplaatst, komt het onder de foutmeldingen op de Basecone instellingen pagina. Hier kun je vanaf nu ook een notificatie van krijgen.

Tussentijdse oplevering op project

Wanneer er vanuit de mobiele app een tussentijdse oplevering wordt gedaan.

Bestand aangemaakt op project, incl per type

Wanneer er op een project (waar je toegang tot hebt) een bestand wordt aangemaakt. Dit kun je ook nog opsplitsen per bestandstype.

Offerte status wijziging

Wanneer de status van je offerte wijzigt.

Dagboek ingevuld

Wanneer er op een project (waar je toegang tot hebt) een dagboek wordt ingevuld.

Aanvang bij planitem

Door de notificatie bij planitems voor herinnering aan te zetten kunnen wij gebruikers een melding geven voorafgaand aan het planitem. De tijd van de melding kun je onder instellingen > ‘Waarschuwing X minuten voor planitem aanvang’ instellen.

Notitie organisatie

Wanneer de interne notitie (onder organisatie instellingen) wordt gewijzigd krijg je hier een notificatie van.

Planitem aangepast

Wanneer een planitem wordt aangepast.

Custom attributen - Eigen planitem aangepast

Wanneer je eigen planitem wordt aangepast Per CA een melding op datum Per Custom Attribuut (veldtype ‘Datum kalender’ of ‘Datum tijd kalender’) een notificatie op de ingevoerde datum. Bijvoorbeeld voor afloopdatum van certificeringen van je medewerkers.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: notificaties, berichten, nieuwe, meldingen, pushmeldingen,