Genereer een manurenstaat om de medewerker uren mee te sturen naar je opdrachtgever. Een manurenstaat toevoegen kan zowel in de webomgeving als in de app omgeving. Lees hier de handleiding voor de app.

In de webomgeving kan het op drie manieren.

1. Manurenstaat project

Genereer direct een manurenstaat voor je opdrachtgever. Ga in een project naar uren en klik op Exporteren.

Vervolgens krijg je een dialog met de volgende opties.

Manurenstaat PDF: Er wordt een manurenstaat in PDF gegenereerd met de gekozen voorkeuren;

Totaal (Excel): Er wordt een totaal export gemaakt van alle uren in het project.

Detail (Excel): Er wordt een export gemaakt met de gekozen voorkeuren.

Datumbereik: Geef hier het datumbereik op waarin de manurenstaat gegenereerd moet worden.

Uurtypes: Selecteer de uurtypes die van toepassing zijn.

Uren weergave: Selecteer de weergave waarop de uren moeten worden getoond.

Projectomschrijving: toont de projectomschrijving op de manurenstaat.

Klik op exporteren om de manurenstaat te genereren.

2. Regiefactuur

Op het moment dat je de uren gaat factureren heb je de mogelijkheid om de manurenstaat mee te sturen als bijlage bij de factuur. Kies daarbij het uurtype en de uren weergave.

3. Afrekenstaat

Door middel van de afrekenstaat. In deze handleiding laten we zien hoe je kunt werken met de afrekenstaat.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Uren, manurenstaat, genereren, exporteren, factuur, opdrachtgever