Klik hier om het artikel te openen in je browser

Wij begrijpen dat je soms een zetje in je rug nodig hebt om weer in de juiste richting te gaan bouwen. Onze consultants staan voor je klaar om je te begeleiden bij jullie bedrijfsproces. Boek nu direct een consultant en krijg ondersteuning op maat!

Kansen optimaal benutten

Jij hebt gekozen voor Exact Online Bouw, en dus voor sneller en efficiënter werken. Naast het leveren van een complete softwareoplossing, biedt Exact Online Bouw nog veel meer. Wij bieden ook persoonlijke ondersteuning gedurende de implementatie-fase en zorgen doormiddel van data voor nieuwe inzichten.

Dit alles zorgt ervoor dat jij en je hele bedrijf optimaal gebruik kan maken van Exact Online Bouw en alles wat daarbij komt kijken. En daar worden wij blij van!

Wat doet de Exact Online Bouw consultant

Kies je voor nieuwe software, dan zal er een verandering plaatsvinden in je workflow. Ondanks dat Exact Online Bouw stuurt op eenvoud en gebruiksgemak, begrijpen wij dat je vragen zult hebben. En daarom zijn wij als consultants aanwezig om je door deze verandering heen te leiden. Om de vragen die naar voren komen weg te nemen en ervoor te zorgen dat jouw organisatie beter in staat is om met Exact Online Bouw te werken bieden wij hulp aan in de vorm van training, zowel op locatie, als digitaal of via een van onze speciale Webinars. De Exact Online Bouw consultant leert jou en je collega’s werken met Exact Online Bouw, alle ins en outs, en zorgt ervoor dat jij het maximale uit Exact Online Bouw weet te halen.

Wij gebruiken onze expertise om van jou een Exact Online Bouw expert te maken!

Waarom consultancy?

  • Ons doel is om het overstappen naar Exact Online Bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • De focus ligt niet alleen op de software, maar ook op wat de verandering voor jouw bedrijf betekent.

  • Met de op maat gemaakte trainingssessies weet jij perfect in te spelen op alle voordelen en nieuwe kansen!

  • Laat je adviseren over alle aspecten van bedrijfsprocessen en boek direct veel tijdwinst.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag over een consult? Via https://support.exactonline.com/community/s/consultancy (let erop dat je dan wel ingelogd bent in Exact Online) kan je meer informatie vinden en direct je consult boeken.

Uiteraard kan je ook een mail sturen naar vragen@bouw7.nl of consultancy@bouw7.nl

Heb je liever telefonisch contact? Bel ons dan op 085-401 8377

Heb je het antwoord gevonden?